Gezellige café-bistro!

052 77 90 70

Sfeer en ambiance bij café New Ter Sig in Lebbeke (Wieze) Bistro/café waar gezelligheid troef is!

In café New Ter Sig in Lebbeke (Wieze) kunnen zowel jong als oud terecht voor een lekkere pint, een verfrissende frisdrank of een deugddoende koffie.

Ruim assortiment bieren

Er is een zeer ruim assortiment van bieren aanwezig waaronder Pater Lievens, Sint-Bernardus,… Daarnaast kunt u hier uiteraard ook een lekkere koffie of alle frisdranken verkrijgen. In het café te Lebbeke (Wieze) zijn er diverse, kleine snacks zoals chips, koekjes,… verkrijgbaar. Wie graag uitgebreid wenst te eten kan terecht in de bistro.

TV scherm

In de zaak is een televisie aanwezig waarop diverse programma’s worden uitgezonden. Speciale wedstrijden zoals de Ronde Van Vlaanderen of voetbalwedstrijden van topploegen worden op groot scherm uitgezonden. Caféspelen of speciale sportzenders zijn er niet. Er is eveneens een ruim terras waarop men tijdens de zomermaanden heerlijk kan genieten van een hapje of drankje in het zonnetje. Voor de jongsten is er een binnen- en buitenspeeltuin zodat zij zich ook kunnen bezighouden.

Contact

Graag meer info gehad of een reservatie vastgelegd? Neem dan vrijblijvend contact op met café Ter New Sig in Lebbeke (Wieze). Check ook onze facebookpagina voor leuke foto’s en meer info!

Ruim Terras

Grote binnen- en buitenspeeltuin

Locatie voor al uw events op maat